معاون وزیر: ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات خرید کمباین به کشاورزان پرداخت شد

اراک - پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات - معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون صنایع کشاورزی کشور گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات خرید کمباین به کشاورزان کشور در سال جدید پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، کریم‌ذوالفقاری عصر شنبه در بازدید از خط تولید کمباین ایران در اراک، در جمع خبرنگاران، افزود: ۲۱ هزار دستگاه کمباین در کشور وجود دارد که بخش قابل توجهی از آنها عمر بیشتر از ۱۳ سال دارد.

وی با بیان اینکه، بازار برای کارخانه‌های تولیدی مهیا است، گفت: ۲۰ میلیون تن غلات از طریق کمباین‌های موجود در کشور جمع‌آوری می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون صنایع کشاورزی کشور ادامه داد: هرجا ناوگان بخش کشاورزی نوسازی و فرسودگی کاهش یابد، موفق‌تر عمل می‌شود و افت، ریزش و ضایعات محصولات کمتر می‌شود و از هدر رفت نیز نعمت‌های خدادادی جلوگیری می‌شود.

ذوالفقاری اظهار کرد: بانک کشاورزی سال گذشته همکاری خوبی با شرکت کمباین داشت، ۹۷ تا ۹۸ درصد نیاز کمباین ایران در اراک تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه، تولیدات کشاورزی کشور در سال جاری ۳۵ درصد رشد داشته، عنوان کرد: حداقل ۱۰ هزار دستگاه کمباین جدید در کشور نیاز است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون صنایع کشاورزی کشور افزود: کمباین‌سازی در سال‌های گذشته ۳۰۰ دستگاه تولید داشت اما امسال به از بیش از ۸۰۰ دستگاه می‌رسد.

ذوالفقاری گفت: تولید یک‌هزار و ۱۰۰ دستگاه کمباین در سال ۱۴۰۴ هدفگذاری شده است.

معاون اداره‌کل اعتبارات بانک کشاورزی ایران گفت: بر اساس ماموریت و وظیفه ذاتی، پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی با جدیت دنبال می‌شود و امسال ۵۰۰ هزار میلیارد ریال وام در بخش مکانیزاسیون کشاورزی پرداخت شده است.

جعفر داودی افزود: از این میزان تسهیلات پرداختی،۲۰ درصد در بخش کمباین است.

وی بیان کرد: تعهد پرداخت تسهیلات امسال بانک کشاورزی ایران برای خرید کمباین ۵۶۰ دستگاه بود اما پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به بیش از ۶۰۰ دستگاه برسد.

مدیر شرکت کمباین‌سازی ایران هم در این بازدید گفت: فلسفه وجودی شرکت حفظ امنیت غذایی است.

علی‌اصغر حمیدی‌فر افزود: یکی از موضوعات ریزش گندم، کمباین‌های فرسوده در کشور است.

وی بیان کرد: امسال نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد تولید کمباین افزایش یافته و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تولید یک‌هزار دستگاه در سال آتی هدفگذاری شده است.

مدیر شرکت کمباین‌سازی ایران ادامه داد: نیاز کشور، کمباین نیمه سنگین است که یک نمونه وارد کشور و تست‌های آن انجام شده و تولید آن در این شرکت جزو برنامه‌ها است.

حمیدی‌فر با بیان اینکه حدود ۶ هزار دستگاه کمباین فرسوده در کشور وجود دارد، گفت: سالانه یک میلیون تن ریزش گندم ثبت شده که قیمت آن معادل حدود هفت هزار دستگاه کمباین است.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه