
رئیسکل بازرسی استان گیلان با حضور در اتاق رشت ضمن دیدار با رئیس و اعضای هیأت رئیسه این اتاق، با اشاره به تجربه موفق تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در اتاق رشت در سنوات گذشته، پیشنهاد داد دبیرخانه پنجره واحد حمایتی و نظارتی سرمایهگذاری برای تولید در اتاق رشت تشکیل شود.
در این نشست که به میزبانی اتاق رشت و با حضور سامان نظری، رئیس، هادی تیزهوش تابان نایبرئیس، مهران فکری عضو هیأت رئیسه و تعدادی از اعضای هیأت نمایندگان اتاق رشت برگزار شد، احمد آقایی رئیسکل بازرسی استان گیلان، به راهکارهایی برای تضمین و ایجاد امنیت در سرمایهگذاری و تعامل با نمایندگان برای رفع موانع از طریق تصمیمات تقنینی و حمایت مسئولان دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
آقایی گفت: انتظارات از اتاق رشت با مدیریت جدید بسیار زیادتر از گذشته شده است، چراکه فردی باتجربه، توانا و دنیا دیده در رأس آن قرار گرفته است.
وی با اشاره به نقش مهم رسانهها در تحقق شعار سال افزود: بسیار زیباست که اعضا و هیأت رئیسه اتاق بازرگانی وارد مباحث فرهنگی و آموزشی شده و رسانهها را در پیگیری کارهای خود مشارکت میدهند چراکه هر دستگاهی مشارکت رسانهها را برنمیتابد
رئیسکل بازرسی استان گیلان اظهار کرد: در این سال سرمایهگذاری برای تولید بخش خصوصی در بحث اقتصاد نقش بسیار پررنگی را در کشور ما ایفا میکند و اتاق بازرگانی با هماهنگی دولت و به کمک رسانهها باید زمینهساز این اتفاق مهم باشد.
آقایی با تأکید بر دو اصل مهم در تحقق سرمایهگذاریهای کلان در کشور گفت: سرمایهگذار نیاز به فضای امن و توجه به سوددهی در سرمایهگذاری دارد و هرجایی که سرمایهگذار احساس کند که یکی از این دو اصل دچار اخلال است قطعاً عقبنشینی خواهد کرد، به همین علت میگوییم سرمایهگذار و مدیریت آن توسط اتاق بازرگانی بسیار مهم است.
رئیسکل بازرسی استان گیلان برای حل چالشها و معضلات سرمایهگذاری در استان گیلان پیشنهاد تشکیل کمیته پنجره واحد حمایتی و نظارتی سرمایهگذاری برای تولید اتاق بازرگانی استان را داد و افزود: ما نیاز به حضور سرمایهگذاران خوشنام و توانا در استان گیلان داریم تا بتوانند با توجه به ظرفیت بالا و بکر استان ما در بحث کشاورزی، تولید گل و گیاه، غلات و حتی اقتصاد دریامحور خدمتی به مردم شریف استان گیلان انجام دهند.
وی با اشاره به وظایف این کمیته که دبیرخانه آن در اتاق بازرگانی استان گیلان است، گفت: در این کمیته تلاش میشود با کمک دستگاههای نظارتی و اجرایی در استان گیلان و با فهم و ادبیات مشترک توانسته باشیم تا سرمایهگذاران معطل مجوزات قانونی و بروکراسیهای اداری معمول نشده و منافع سرمایهگذاری که همانا ایجاد اشتغال پایدار و رفع بیکاری است زودتر در جهت منافع عمومی به مردم استان گیلان برسد.
آقایی همچنین توصیه کرد: اولین مجموعهای را که بعد از عید برای دیدار انتخاب کردهام اتاق رشت است چون میدانم زحمات زیادی در گذشته در این اتاق کشیده شده است و از زحمات روسای قبلی هم باید قدردانی شود چراکه این قدردانی میراثی برای رئیس فعلی خواهد بود تا آیندگان از او هم یاد کنند و البته اعتقاد دارم رئیس فعلی اتاق رشت هم فردی باتجربه و خوشنام در عرصه تولید و کارآفرینی است و لذا توصیه من در استان این است که بخش خصوصی و دولتی لازم و ملزوم یکدیگر هستند و ما کارهای بزرگی در پیش داریم و آن فرهنگسازی در اشتغال است و لذا میتوانیم با فرهنگسازی در اشتغال زمینه عقیمسازی آسیبهای اجتماعی را در استان آغاز کنیم چراکه مهمترین معضل یک جامعه میتواند آسیبهای اجتماعی، خشونت، طلاق و دیگر پدیدههای تلخ اجتماعی باشد و اعتقاد داریم با حمایت از کارآفرینان آسیبهای اجتماعی تنزل خواهد یافت.
در این جلسه رئیس و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی رشت، مشکلات و معضلات سرمایهگذاری در استان گیلان را مطرح و پیشنهاداتی برای رفع چالشها مطرح کرددند.
سامان نظری، رئیس اتاق رشت با ابراز خرسندی و دلگرمی از حضور رئیسکل بازرسی استان گیلان که همواره خود را حامی و پشتیبان تولید، صنعت و سرمایهگذاری میداند گفت: تجربه همکاری مشترک اتاق رشت و دستگاه قضایی در زمانی که دکتر آقایی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان را عهدهدار بودهاند؛ با استقرار دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در اتاق رشت سبب گرهگشایی از مشکلات برخی از صاحبان تولید و صنعت شدهاند که آثار آن حرکت بزرگ در آن زمان؛ استمرار و پایداری تولید و اشتغال در استان شده است.
رئیس اتاق رشت به رویکرد جدید دولت، مجلس و دستگاه نظارتی در گیلان به عنوان یک حامی بزرگ برای کارآفرینان یاد کرد و ادامه داد: گیلان با پتانسیلهای ارزشمندی که حوزه سختافزار و نرمافزار دارد؛ صرفاً از طریق حمایت از سرمایهگذاران فعلی که همه داشتههای خود را صرف تولید واشتغال کردهاند و سرمایهگذاران جدید میتواند چشماندازی روشن از شکوفایی اقتصادی را به همراه داشته باشد و این مهم صرفاً از طریق همین حمایتها و رسیدن به یک اراده جمعی برای کاهش بروکراسیهای اداری و هموارکردن سرمایهگذاریها و ایجاد اعتماد بین دولت و بخش خصوصی محقق خواهد بود.
به اذعان او اتاق رشت با گشودن پنجره جدید از همه فعالان اقتصادی و همه آن کسانیکه میتوانند با نقد سازنده و پیشنهادات اثرگذار همراه ما باشند استقبال خواهد کرد.
در این نشست هادی تیزهوش تابان نایبرئیس اتاق رشت و رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه و تولیدکننده محصولات بهداشتی و همچنین مهران فکری عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی و صادرکننده و تولیدکننده، در مباحث فرصتهای اقتصادی و موانع تولید مواردی را مطرح کردند.
حسین دارا و بهمن لطیفی از اعضای هیأت نمایندگان و جواد خضر ابراهیمی عضو کمیسیون کشاورزی اتاق رشت هم در حوزههای سرمایهگذاری، کشاورزی، گل و گیاه و آب دیدگاههای خود را ارائه دادند.
دیدگاه خود را بیان کنید