ضرورت بکارگیری هوش مصنوعی در علوم پزشکی/ کاربرد فناوری به عنوان دستیار استاد

تهران - پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات- رییس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با تاکید بر ضرورت تجهیز علوم پزشکی به فناوری مناسب برای استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص و درمان، گفت: فرآیند پیشرفت هوش مصنوعی در کشور باید سرعت بیشتری بگیرد.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، حسن بختیاری عصر چهارشنبه در دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی که در مرکز همایش‌های نورالرضا برگزار شد، افزود: هوش مصنوعی در دانشگاه های علوم پزشکی دنیا کاربردهای فراوانی دارد و در واقع به تشخیص دقیق بیماری کمک زیادی می کند.

وی اظهار کرد: بحث کاربرد های هوش مصنوعی به عنوان دستیار کنار اساتید پزشکی بسیار مطرح است و مقام معظم رهبری نیز جزو اولین مطالبه کنندگان این موضوع و توسعه استفاده از هوش مصنوعی در عرصه پزشکی هستند.

ضرورت بکارگیری هوش مصنوعی در علوم پزشکی/ کاربرد فناوری به عنوان دستیار استاد

بختیاری ادامه داد: هوش مصنوعی را در محورهای توسعه دانش و دستیابی به لایه های علوم پزشکی دنبال می کنیم که می تواند به روند علم در تشخیص و درمان به موقع بیماریها کمک فراوانی کند.

وی با اشاره به رسالت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، اظهار کرد: موضوع اخلاق در هوش مصنوعی در دست پیگیری است و مقرر شد که کمیته ای به همین منظور تشکیل و از استادان و اندیشمندان حوزه اخلاق در هوش مصنوعی خواسته شود که این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند.

بختیاری تصریح کرد: امیدواریم در این کنگره بین المللی بتوانیم رسالت های دانشگاه هوشمند را در اهداف تعیین شده انجام دهیم و باید از تجارب دیگران استفاده کنیم .

به گفته وی، نیازمند هزینه های زیاد برای نگهداشت و بروزآوری این تکنولوژی هستیم و وزارت بهداشت باید مجموعه ای به عنوان رسالت محور تعریف کند و تمام فعالیت های حوزه هوش مصنوعی با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی و صنعت انجام شود.

وی افزود: قوانین و سیاست گذاری ها از الزامات تکنولوژی نوین است، اگر قوانین درستی گذاشته نشود این بخش دچار عارضه می شود.

احمد هاشمیان دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی نیز گفت: دستاوردهای هوش مصنوعی در حوزه پزشکی و همچنین کسب و کارهایی که توانسته اند از فناوری هوش مصنوعی در حوزه سلامت استفاده کنند در قالب نمایشگاهی در حاشیه این کنگره ببه نمایش گذاشته شده است.

وی ادامه داد: در این کنگره فرصت مناسبی فراهم است تا محققان و دانشمندان حاضر به تبادل دانش و اطلاعات بپردازند.

وی هدف از برگزاری کنگره‌ بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی را فراهم آوردن فضایی برای پژوهشگران و استادان علاقه‌مند و فعال در این حوزه برای انتقال دانش عنوان کرد.

به گفته هاشمیان ، در این دوره از کنگره شاهد رشد ۱۵۰ درصدی ارسال مقالات نسبت به کنگره نخست هستیم که این امر بیانگر استقبال گسترده از این کنگره است.

«دومین کنگره‌ بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی» به مدت ۲ روز ۲۴ تا ۲۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ در مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران(نورالرضا) برگزار می شود.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه