ناظر پارادو و میدانی IPC: پارادو و میدانی ایران جایگاه خوبی در آسیا و جهان دارد

تهران- پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات- ناظر بخش پارادو و میدانی کمیته بین‌المللی پارالمپیک گفت: در مجموع، جایگاه پارادو و میدانی ایران چه در آسیا و چه در سطح جهانی، جایگاه خوبی است و ورزشکاران مستعدی در رویدادهای اخیر عملکرد درخشانی داشته‌اند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، ارنستا استریدام، ناظر بخش پارادو و میدانی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، که برای نظارت بر مسابقات باشگاهی پارادو و میدانی ایران، با نظارت رسمی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، به کشورمان سفر کرده، از سطح این مسابقات ابراز رضایت کرد.

استریدام که برای سومین بار به ایران سفر کرده، درباره این رقابت‌ها گفت: طی دو روز برگزاری مسابقات باشگاهی در بخش بانوان و آقایان، شاهد حضور چهره‌های آشنای زیادی بودم و در کنار آن، چهره‌های جوان و تازه‌وارد بسیاری نیز حضور داشتند که این موضوع برایم بسیار خوشحال‌کننده بود. پارادو و میدانی ایران توانسته در این مدت نیروهای جوان و مستعدی را شناسایی و جذب کند.

وی افزود: به یاد دارم در جریان مسابقات سال ۲۰۲۳ که در ایران برگزار شد، با ورزشکاری جوان به نام پرستو حبیبی آشنا شدم. امروز می‌بینیم که نام او در میان مدال‌آوران بازی‌های پاریس ۲۰۲۴ می‌درخشد؛ آن هم در ماده‌ای مثل کلاب که بانوان کمتر در آن حضور دارند. این نشان‌دهنده اهمیت مسابقات داخلی است که می‌تواند سکوی پرتاب و نقطه عطفی برای ورزشکاران باشد.

ناظر پارادو و میدانی IPC خاطرنشان کرد: آنچه در این دوره برایم بسیار جالب بود، شیوه برگزاری مسابقات به صورت باشگاهی است. این فرم، شور و نشاط زیادی به رقابت‌ها بخشیده و همکاری و همدلی میان ورزشکاران هر تیم را افزایش داده است. حتماً پس از بازگشت به کشورم (آفریقای جنوبی) تلاش می‌کنم این الگو را در مسابقات داخلی پیاده کنم. ایران در این زمینه الگوی بسیار موفقی ارائه داده است.

استریدام در ادامه گفت: یکی دیگر از نکات قابل توجه، بهبود زیرساخت‌های مکان برگزاری مسابقات بود. نسبت به دوره‌های پیشین که به ایران سفر کرده بودم، شرایط زمین چمن، امکانات و سایر موارد به شکل محسوسی ارتقا یافته است.

وی با اشاره به حضور پررنگ بانوان در این مسابقات افزود: ورزش زنان در سطح جهان همواره با چالش‌هایی مانند کمبود شرکت‌کننده، امکانات و شرایط مناسب مواجه بوده است. یکی از مسیرهای توسعه ورزش زنان، به‌ویژه در ایران، برگزاری مداوم رقابت‌های داخلی است. بسیار خوشحالم که شنیدم قرار است طی دو ماه آینده نیز رویدادی در سطح قهرمانی کشور در ایران برگزار شود.

استریدام ادامه داد: از دیگر مسیرهای توسعه می‌توان به تربیت مربیان زن مجرب اشاره کرد. در این مسابقات شاهد حضور چند مربی توانمند بودم که از نحوه مربی‌گری‌شان بسیار لذت بردم. باید تعداد چنین مربیانی بیشتر شود.

ناظر پارادو و میدانی IPC در پایان گفت: در مجموع، جایگاه پارادو و میدانی ایران چه در آسیا و چه در سطح جهانی، جایگاه خوبی است و ورزشکاران مستعدی در رویدادهای اخیر عملکرد درخشانی داشته‌اند. البته هنوز جای کار وجود دارد و قطعاً می‌توان بهتر ظاهر شد. با توجه به سیاست‌هایی که در کمیته ملی پارالمپیک ایران اتخاذ شده، مسیر توسعه هموارتر خواهد شد.

رقابت‌های باشگاهی پارادو و میدانی با نظارت کمیته بین‌المللی پارالمپیک، طی روزهای چهارشنبه ۲۴ و جمعه ۲۶ اردیبهشت‌ماه در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه