
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، محمدمحسن صدر روز شنبه در پنل تخصصی «ارتباطات پایدار، هوش مصنوعی و زندگی هوشمند» به مناسبت روز ارتباطات افزود: اگر بخوایم نگاهی به اطرافمون داشته باشیم، نخستین اصل یک زندگی خوب برای مردم، مجموعه داده یا اصطلاحا حکمرانی داده است.
وی بیانداشت: اگر بتوانیم یک حکمرانی بر اساس داده شکل دهیم و شفافیت را بالا ببریم، مردم به راحتی می توانند فرآیندها اعم از دولتی یا سرویس هایی که دستگاه های مختلف دارند را رصد کنند و این بهترین حکمرانی است.
صدر با بیان اینکه در این نوع حکمرانی مردم به راحتی می توانند با بازخوردهای مناسب خدمات و سطح کیفیت خدمتی که به آنان می دهیم را مطلوب محسوب کنند، تصریح کرد: ارتباطات در برقراری و زمینه سازی مناسب برای مردم بسیار مهم است، پس باید اصل را بر پایداری شبکه در سطح کشور قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از هوش مصنوعی می کنیم، ارکان مختلفی دارد که نخستین رکن آن، وجود داده مناسب است، ما اگر دادههای مناسبی برای استفاده و عرضه نداشته باشیم و نتوانیم آنها را در اختیار بخش های خصوصی قرار بدهیم تا استفاده کنند، هوش مصنوعی تقریبا بی معنی است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامهداد: اما اگر دیتای مناسب تهیه و دسترسی را برقرار کردیم، الزاما باید زیرساخت پردازشی مناسبی هم برای پردازش آن داده ها وجود داشته باشد.
معاون وزیر ارتباطات افزود: رکن آخر هم دانشمندان یا فعالانی هستند که در خصوص الگوریتم های هوش مصنوعی بدانند. خوشبختانه در حوزه سوم در کشورمان کمبودی نداریم.
وی افزود: در حوزه دیتا، اجازه دسترسی به داده ها بهخصوص سهم بخش دولتی و زیرساخت پردازشی با نواقصی مواجه هستیم اگه بتونیم آنرا حل کنیم، هماهنگی مناسبی میان دستگاه ها ایجاد کرده ایم.
رئیس سازان فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: مسابقه بی پایانی بین بعضی از دستگاهها شکل گرفته که چه کسی باید متولی باشد، اما برخی اقدامات می تواند چند متولی داشته باشد. با این حال نقش وزارت ارتباطات در ایجاد زیرساخت بی بدیل است.
وی ادامه داد: بهتر است بر اساس داشته ها و یک برنامه مدون حرکت کنیم و در این صورت ابعاد یا استفاده از هوش مصنوعی در زندگی مردم جاری و ساری میشود.
صدر خاطرنشانکرد: با اینکه ترسی از هوش مصنوعی درجهان وجود دارد که بخشی از آن هم درست است، اینکه ممکن است بعضی از مشاغل از دست برود، اما هوش مصنوعی راه حل های جایگزین و توسعه ای ایجاد می کند که جای نگرانی ندارد.
ادامه دارد...
دیدگاه خود را بیان کنید