برنامه‌ توانمندسازی معلمان تدوین می‌شود

تهران- پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در آموزش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات از وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم‌زاده روز سه‌شنبه با اشاره به دیدار اخیر فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: این دیدار، روحیه و انگیزه‌ای مضاعف برای جامعه فرهنگیان کشور ایجاد کرد. رهبر معظم انقلاب بار دیگر بر جایگاه والا و نقش ماندگار معلمان در شکل‌گیری شخصیت، منش و هویت ایرانی اسلامی دانش‌آموزان تأکید کردند و از همه دستگاه‌ها به‌ویژه رسانه‌ها خواستند تا تصویر واقعی و اثرگذار معلم را به نمایش بگذارند.

حکیم‌زاده افزود: در پی تأکیدهای رهبر معظم انقلاب همچنین دستور رئیس جمهوری مبنی بر تحول در محیط‌های یادگیری، برنامه‌ای عملیاتی در معاونت آموزش ابتدایی تدوین شده است که توانمندسازی معلمان را در محور قرار داده و هدف آن ایفای هر چه مؤثرتر نقش تربیتی و آموزشی معلمان در کلاس درس است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های نوین آموزشی، به‌ویژه پس از دوران کرونا، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش یکی از برنامه‌های اصلی خود را بکارگیری فناوری‌های نوین برای ارتقای کیفیت یادگیری قرار داده است. در این راستا، وزارت آموزش و پرورش مأمور تهیه سند هوش مصنوعی در آموزش و پرورش شده و جلسات کارشناسی متعددی در این‌باره برگزار شده است.

معاون آموزش ابتدایی از برگزاری کارگاهی تخصصی در هفته جاری خبر داد و گفت: چهارشنبه آینده با حضور صاحب‌نظران و کارشناسان این حوزه، کارگاهی پیرامون بهره‌گیری از فناوری‌های نو مانند هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و افزوده و آموزش‌های ترکیبی برگزار خواهد شد. این اقدامات در چارچوب برنامه توانمندسازی معلمان دنبال می‌شود.

حکیم‌زاده ضمن قدردانی از توجه رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری به جایگاه معلمان، تأکید کرد: این حمایت‌ها مسیر ما را برای تحول در آموزش ابتدایی هموارتر کرده و انگیزه‌ای جدی برای ادامه این راه خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات، رهبر معظم انقلاب اسلامی روز شنبه ۲۷ اردیبهشت در دیدار هزاران تن از معلمان و فرهنگیان، چهره‌نگاری شایسته از معلم و ایجاد تصویری جذاب، با نشاط و دوست‌داشتنی از معلم در افکار عمومی را ضروری و نیازمند کار هنری و رسانه‌ای دستگاههای مسئول دانستند و با نادرست خواندن دیدگاههایی در خصوص برون‌سپاری برخی وظایف آموزش و پرورش، تأکید کردند: ساختار جدید آموزش و پرورش باید به‌گونه‌ای طراحی و متحول شود که نتیجه آن، تربیت نسلی عالِم، با ایمان، ایران‌دوست، اهل کار و تلاش و امیدوار به آینده باشد.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز پس از دیدار فرهنگیان از تشکیل یک تیم(کمیته) مشورتی با هدف پیگیری مطالبات رهبری در حوزه تعلیم و تربیت و چگونگی اجرای آنها در نظام آموزشی خبر داد.

دیدگاه خود را بیان کنید

0 دیدگاه