
به گزارش گروه علمی پایگاه خبری و تخصصی شیرینی و شکلات از وزارت علوم، حسین سیمایی در این دیدار که امروز (سهشنبه) در محل این وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به جمعیت قابل توجه و ظرفیتهای گسترده اندونزی در حوزه داده (دیتا) و اطلاعات اظهار داشت: اندونزی به عنوان یک کشور بزرگ مسلمان با منابع دادهای فراوان میتواند در همکاری با ایران، ظرفیتهای خود را در زمینه هوش مصنوعی افزایش دهد. این دادهها در هر دو کشور وجود دارد و ایجاد یک شبکه مشترک میتواند منجر به ارتقای توانمندیهای فناورانه شود.
وی همچنین از اندونزی برای سرمایهگذاری در حوزههای علم و فناوری دعوت کرد و افزود: زمینه برای انجام فعالیتهای مشترک فراهم است و ایران آماده همکاری در این عرصههاست.
سیمایی، پیشنهاد ایجاد پارک علم و فناوری مشترک و همچنین ارائه خدمات مشاوره فنی و فناورانه را مطرح کرد و با تأکید بر اشتراکات فرهنگی و روابط دوستانه دو کشور، ابراز امیدواری کرد که این تعاملات به گسترش همکاریهای علمی بینالمللی منجر شود.
وزیر آموزش عالی، علوم و فناوری اندونزی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از دعوت به نشست وزیران کشورهای اسلامی گفت: امروز با حضور در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، زمینههای گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی بسیاری میان دو کشور را مورد بررسی قرار دادیم.
برایان یولیارتو با اشاره به ظرفیتهای مشترک، از آمادگی اندونزی برای انجام پژوهشهای مشترک در حوزههای صنعت، تجهیزات پزشکی، واکسن، هوش مصنوعی و زیستفناوری (بایوتکنولوژی) خبر داد.
وی با اشاره به جمعیت بیش از ۲۸۰ میلیون نفری اندونزی و دستاوردهای این کشور در بخش زراعت، از جمله تولید گسترده برنج در سال جدید، بر آمادگی اندونزی برای به اشتراکگذاری این تجربیات با ایران تأکید کرد.
یولیارتو همچنین از آمادگی کشورش برای تبادل استاد و دانشجو در مقطع دکتری خبر داد و پیشنهاد داد دانشجویان دو کشور از مراکز علمی یکدیگر بازدید کنند.
وزیر آموزش عالی، علوم و فناوری اندونزی در پایان ابراز امیدواری کرد گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی میان ایران و اندونزی هرچه زودتر آغاز شود.
دیدگاه خود را بیان کنید