
شاهی گیاهی است که به سرعت در حضور آب رشد می کند و گفته می شود یکی از قدیمی ترین سبزیجات شناخته شده برای انسان است. این گیاه دارای رنگ سبز تیره و برگ دار است که در آب باران بهاری رشد می کند. این گیاه یک خانواده برزیک به همراه جوانه های کلم، کلم بروکلی، آرگولا و بروکسل است. دارای ساقه توخالی است که شناور می شود در حالی که ساختار برگ دارای چیدمانی شبیه به پر است که در آن برگ ها از دو طرف یک محور مشترک به وجود می آورند. این گیاه دارای طعمی تند و فلفلی و دارای ساقه های ترد است.
ارزش غذایی شاهی
شاهی به عنوان یک رژیم اصلی سربازان رومی باستان شناخته می شد. ساندویچ های شاهی جزء اصلی غذای طبقه کارگر در انگلستان بود. این گیاه حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال، کلسیم بیشتر از شیر، آهن بیشتر از اسفناج و فولات بیشتر از موز است. شاهی حاوی ویتامین B12، ویتامین A، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم و فسفر است که همگی برای یک بدن و ذهن سالم مورد نیاز هستند.
طبع و مزاج شاهی
طبع شاهی گرم و خشک است و مصلح آن کاسنی، خرفه، سرکه می باشد.
فواید و مزایای سلامتی شاهی
بعد از اینکه به ارزش غذایی موجود در شاهی نگاهی انداختیم، اکنون زمان آن رسیده است که شما به موارد جادویی این گیاه که می تواند به سلامتی بدن شما اثر بگذارد، نگاهی بیندازید. در این بخش از سلامت نمناک و در ادامه ی بحث بررسی خواص خوردنی ها مزایای سلامتی شاهی ذکر شده است.
منبع برتر ویتامین C
آیا می دانید شاهی یکی از منابع اصلی ویتامین C است؟ در حقیقت، میزان ویتامین C موجود در شاهی بیشتر از مقدار ویتامین C موجود در میوه پرتقال است. بنابراین، بهبود یا حفظ ویتامین C در بدن بسیار ضروری است، زیرا ویتامین C یکی از مهمترین ها برای سلامتی بدن ما است. مصرف ویتامین C در بدن ما برای کاهش احتمال آسیب به سلول های خون، ترمیم بافت مغز و هر بیماری دیگر بسیار مهم است.
تقویت سیستم ایمنی
اگر می خواهید ایمنی بدن را بهبود ببخشید، شاهی یک انتخاب عالی است. مقادیر زیاد ویتامین C که در آن وجود دارد، می تواند یک سلاح مناسب برای محافظت از بدن شما در برابر هرگونه بیماری ناشی از قارچ ها، باکتری ها و ویروس ها باشد. مقدار زیاد ویتامین C به معنای آزاد کردن آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد و هرگونه علائم التهابی مبارزه می کند و در نتیجه، ایمنی شما بهبود می یابد.
دیدگاه خود را بیان کنید